Tittut!

Sluuurp!!! Nu har jag moffat i mig den sista "Rocky Road". Gjorde dom till jul o har typ glömt bort dom. Nä...dom är inte gamla o håriga. Hitta dom i frysen.

Jaha...annars då? Hörde att det gnälls om snö o annat trams;) Läste din blogg syster. Bra där! På dom bara. Håller fullständigt med dig. Det är ungefär samma människor som lever för helgen.

Jag, däremot, klagar aldrig på nå't. Jo det är sant! Tycker alltid att allt är piggt o trevligt....o myyyyysigt...HAHAHAHA!!
Nä då.....visst klagar jag. Kom bara att tänka på en människa som var med en sommar i Varbeg o allt var tame'fan mysigt o trevligt hela tiden....hihi!

Jag mår iallefall bra. Kan kliva upp på morgonen....gå på toa...har tak över huvet o allt det dära. Långt hår har jag oxå. GHAAAAAA!!!! Syrran! Jag får panik.....är så jäkla statiskt hela tiden! Det var det aldrig när det var kort...;) hihihi!
Får väl se hur långt jag låter det bli. Räcker typ till halva ryggen nu...eller...nä...kanske inte. Hm...

Jobbet rullar på. Får mer o mer timmar vilket är toppen. Får se om jag kan bli introducerad på något mer ställe. Inge bra om det blir för många heller.


Vi hörs...


//puman

RSS 2.0