Sovdags strax...

Gokväll!!

Är på jobbet...gäsp...ska snart gå o lägga mig. Måste bara bädda sängen...gäsp...skura köksgolvet o...kolla så att alla sover...gäsp.

Imorse var en underbar morgon (som dom flesta är). Min blivande man frågade mig om jag ville ha frukost på sängen. Vad skulle ni svarat? Nää!! Stick o brinn!! Haha! Nä...ja tack!
Han frågade vad jag ville ha...hm...då blev det genast svårare. Men jag sa att jag ville ha nåt gott o rabblade upp allt tänkbart frukostmaterial=) Mm...En sväng senare kommer han in med en bricka full med gott, gott.... Är det inte vardagslyx så säg.
Tror jag har nämt det förut...det här lilla som behövs o som räcker lääänge...Alla är värda lite ompyssling nu o då. Dagen blir liksom lite lättare, lite gladare...=)

I morron blir det kalas hos stora killen i Blacka...Han fyller hela 6 år! Jössös! Hoppas på måååånga chokladbollar o mycket bus.

Gonatt!

//puman

Känsligt?

Jag vill be om ursäkt för mitt förra inlägg...där jag skrev om bilder på magen osv. Hoppas verkligen inte att jag gjorde någon lessen.
//puman

Vår o annat

Oj,oj,oj! Glömmer bort att jag har det här skvallerplanket. Sorry!
Ja, kära vänner. Vart ska jag börja? Ska nog börja med en sång...
"Vintern raasat ut bland våra fjällar...."


Med det vill jag säga att våren är här! Jasså...det hade ni redan noterat ja.
En annan rätt kul grej är att jag o min blivande man väntar barn. Nämen.....visste ni det oxå...det va väldigt vad välinformerade ni är;)
Nä men seriöst så är det rätt stort faktiskt. Asså inte barnet...inte än förhoppningsvis....hm...är ju bara i vecka 25. Hela grejen tycker jag är rätt stort...att kunna få en liten som är av oss..=)
Storken sägs komma runt den 11:e juli....så...ett tag till får den jäsa till sig där inne.
Mizzi trivs på kullen....hihi!


Hm....har funderat mycket på det där att fota sin mage. Vet att många gör det o dokumenterar o så. O hey! Det får ni så jättegärna göra. Beundrar eran energi till det...Jag har bara inte förståelsen för det. Att fota för att sen ..ja, vaddå? Visa familjen, ställa ut....berätta för barnet att här inne låg du. Ja, givetvis så finns det bilder där man ser att jag har burit Dig, men nä....inte vecka för vecka. Minns EN bild av våran mamma....hon står i bikini med ena foten på en fölunge...Kommer du oxå ihåg den bilden Jenny? Klockren! Är nog den ända så direkt.....hm..o det räcker gott. Jaja....nog om detta.
Jag har en annan grej som jag gärna lägger energi på istället....
Mm...håller på att sticka en åkpåse...

Så här långt har jag kommit...=)

Världens härligaste garn att sticka i. Lite pälskänsla ni vet. Ja..det blir fint o mysigt sen när höstens löv börjar falla o den lilles fötter blir kalla....hehe! Fick vi till ett litet rim oxå så här på morgonkvisten;)
Annars är det rätt lugnt härikring. Letar lite större boende, men ingen panik egentligen...kan ju använda garderoben som extra sovrum sen när tillökning sker;)
Jobbar o står i...hoppas snart kunna åka ner till Hultö för att fortsätta snickra på huset...eller ja...sätta inneväggar o så.
Vi hörs ni...
//puman

RSS 2.0