Egensinnad?

Idag känner jag mig annorlunda.
Har tänkt en del på hur människor funkar i grupp. Jag har kommit fram till att JAG inte funkar så bra i grupp eller rättare sagt trivs. Jo visst...jag tränar ju i grupp, men det är inte så mycket prat o så ni vet. Hm...på jobbet arbetar jag ju tillsammans med ja...max 3 pers + dom andra raringarna givetvis, men där är det andra gemensamma intressen o som sagt...på jobbet jobbar man, inte tjattrar.

Jag vill nog klara....eller vara mycket själv o skaffa mig egna erfarenheter o uppfattningar.Låter det konstigt? Självklart kan man väl lyssna in andras knep o knåp o ta det med en nypa salt...för alla är vi olika.

Väljer att kalla mig EGENSINNAD! Både på gott o ont kanske...men , men...så'n är jag!
HAHA!! Kom o tänka på Aspergers Syndrom....liknar lite det kanske....kommunikation, socialt....bla, bla, bla;)

Jaja...skönt att man kommer på ibland hur man funkar i vissa lägen. Blir liksom lite lättare att hantera o kanske undvika dessa situationer.


//puman

Hoppla

Hjärtligt välkomna tillbaka....eller kanske är det ni som ska säga så till mig. Jaja....tack i alla fall!

Jag vet faktiskt inte varför jag inte har skrivit något här på typ aslänge. Eller jo....livet kom före en smula. Massor har hänt. O dom som läser här är ju mina närmsta så jag behöver ju inte göra någon djupare uppdatering...hm.

Hoppar väl in där vi är helt enkelt....

Åååå guuuud vad härligt det är!! Snön är här o julen står inför dörren eller hur man nu sa det. Tusen saker som ska bli färdigt....stressa, stressa, stressa.( Som att vi inte skulle haft ett helt år på oss.)
Nä...lägg av asså. Orka hålla på. Jag är nog inte den typen som ser det här som årets händelse. Det här med jul asså.
- Vänta bara tills den dan du skaffar barn. Då blir det annorlunda ska du veta. Mm....hur var det nu? Skapar vi ett behov åt våra barn eller föds dom med....äsch. Tänker givetvis på JULKLAPPARNA. Ju mer julklappar, desto bättre o otacksamma barn får vi.....hahahahah! Ja herrejössös!

Själv ska jag fira jul hos kära syster med familj. Vi delar på sysslor o har knytkalas med gemenskap, tända ljus o klibbig knäck. Får väl se ifall det kommer någon skäggig gubbe oxå o knackar på..;)


//puman

RSS 2.0