Ekorrar har fan inte kul...

Vakna, äta ,jobba, åka hem, äta, sova, vakna, jobba , äta, sova, åka hem, kissa, äta, sova, vakna, pussas, äta, jobba, åka hem, bajsa, äta, sova, vakna, duscha, äta, jobba, åka hem, träna, äta, kramas o pussas, sova, vakna, kakka, jobba, åka hem, äta, surfa, sova, vakna, LEDIG, vara rastlös en hel dag, sova, vakna, äta, jobba, åka hem, fixa, äta, sova, vakna, tramsa under täcket, äta, jobba, åka hem, spela schack, äta, flumma, sova, vakna, äta, jobba, ramla, åka hem, äta, ses, sova, vakna, äta, jobba, skratta hysteriskt, åka hem, äta, sova, vakna, äta, jobba, åka hem, umgås med bocken, äta, sova, vakna, pussas o kramas, äta jobba, älta, åka hem, greja, äta, sova, vakna, LEDIG.......................ja...så det kan va...i ett ekorr-hjul.

//puman

Skärbrännare o seg plast...

Alla som har blivit irriterade på bio räcker upp en hand...! Asså...vi var på bio härom kvällen. Såg den här "Burn after reading"....kul film för övrigt.

Jaha...vi kommer in o spanar efter våra platser....ni vet.....o är så där lite barnsligt överväldigad över att va i en biosalong.Äh...jössös!! När ska det gå över?
Vi har våra platser på raden längst upp....värsta lyxet....mm. Efter ett par minuter är lyxkänslan platt som en pannkaka. Jo visst.....Bredvid mig har det landat en människa som ..ja...kanske får använda sig av skärbrännare i vissa fall för att komma loss. Han tittar på mig....o jag känner bara direkt vad klockan hade slagit. Jaha....hej!

Efter en kvarts reklamtittande, sätta-sig-iordning-hoppande o tävling i skuggfigurer....ääh va,  släcks filmen o lampan börjar äntligen. Nääää....faan va fel det blev!!!
Med ett försök av ...ja ni vet...komma in i filmen, koncentrera sig o allt det där, så börjar väl eventuellt människan bredvid mig...han med skärbrännaren...hysteriskt fibbla med en liten jäkla klubba. Oj då...bubben....han har varit o köpt den i kiosken innan filmen. Helt ärlit.....denna stora människa i fullt schå med att få upp en klubba som är inlindad i säkert 13 varv av segt plast. Jag kan nästan se hur svettpärlor börjar synas i pannan på´n. Om inte annat får jag svettningar.....MEN FÖR HELVETE MÄNNISKA!!!!  VILL DU HA HJÄLP MED KLUBBAN!!!??
Med jämna mellanrum tittar han på mig som i att.."ja, jag är snart klar".....Pju...! Äntligen!!! Han är klar....han har stoppat in  klubban i munnen.

Vi tittar vidare ................................................o plötsligt så hör jag ett smackande o ja ni vet...ett sugande ljud. HEHEHE!!! Men hallå.....snälla. Kan du inte äta din klubba lite tyst? Har fått för mig att klubbor äts med stängd mun. Eller? O mer då.....jo han sitter samtidigt o prasslar lite checkt med klubbpappret.....Asså....får man ställa sig upp o skälla ut folk på bio??? Jag bara undrar...

//puman
 

Stylt-dockan som slog på arslet...

HAHAHAHAHAHAH!!!!! Nu gååår det inte att hålla sig på fötter. Snön ligger o är lömsk över små snorhala plättar. Märkte det igår .....
Tog cykeln för att åka o möta mossan vid tåget o tänkte att hm...här...över skolgården kan jag gena.
 Mm...ser hur trottoarkanten närmar sig. Tänker att jag ska försöka attackera den rakt framifrån. Jag menar...det funkar ju alltid.
SIGODDAG DÅ!!!!! SLIIIR, HALK....hoppa omkring på ett ben för att fånga upp cykeln så bra som möjligt.....o PANG!! Rakt i krysset bara....HEHEHEHE!!! O sen det klassiska: VAR DET NÅN SOM SÅG???

Varför är vi sånna? Varför kan vi inte ramla lite normalt o se det som...jaha...jag har ramlat....sitter nog här en stund o känner efter om jag slog mig eller om nåt är brutet. Nä....upp fort som bara den o låssas som att det regnar. Eller ja...snöar, som i det här fallet. FALLET....HAHAHA...fattar ni? hm..
Nä...det får bli snöskor o spark till jobbet.

//puman

Stylt-docks-tiden har börjat

Nu ni....är det dags att gå som att man har skitit på sig o glo rätt ner i backen. Typ som en styltdocka. Äh...finns det nåt som heter så?? Äsch...nu finns det.
Tänkte på det i kväll när jag gick till tåget....mötte ett par människor som..ja...gick stelt med galgen kvar i jackan liksom o blicken fastklistrad ner i marken. Jössös!! Hur ska det gå nu när julen snart är här. Då ska ju alla va så jäkla trevliga o hälsa o bocka, niga o nicka.
Vaddå? Nähä...ni fattar inte vad jag pratar om. Jo..asså...det börjar ju bli lite kallt nu...ni vet vattenpölar fryser o ja...vägar o gångbanor blir då lite halkiga. O för att inte drutta på rumpen så spänner sig kroppen uppifrån o ner för att undvika platt-fall.

Men....HAHAHAHA!! Dett är ju rätt kul o se när folk slår omkull. Ja,,,om dom inte skadar sig...hm. Tycker själv att det är rätt kul att ramla.....brukar skratta högt så att ingen hinner före att skratta åt mig.

Mm..nu blev det lite tråkigt va? Ska sova strax......heipa






//puman



Ensam i sin bergsskreva...

Mörkret har lagt sig o puman ligger själv i sin bergsskreva. Det är kallt o ensamt. Hon försker göra sig så liten som möjligt för att bli lite varmare. Hon är rätt trött....
Hon sover inte riktigt hårt när hon är själv...måste va på sin vakt hela tiden.
Vattendroppar från det svarta,kalla bergstaket når hennes rygg...brr....hon ryser till o börjar frysa. Bergslejon som hon är, låter hon inte dropparna hindra henne från nattvilan...hon somnar.

Tidiga solstrålar letar sig in i pumans grotta. Morgonen har börjat gry. Hon sträcker på sig...gäspar o tittar sömndrucket ut på sina jaktmarker. Ännu en dag som kommer att nå sitt slut. Hon myser av tanken....o att solen inte har så många gånger kvar att runda hennes berg. Hon längtar redan....



Så...skynda dig hem älskling!!

//puman

....log nånting

För att inte särbehandla eller diskriminera någon så har jag ett förslag som jag hm...kanske..vem vet...slänger  in till riksdagen nästa gång dom har kafferast.

Jo...ni förstår. Hur kul är det att ibland tala om vad man har för yrke osv. Tycker kanske att det är lite pinsamt att säga....
- Jag är slamsugare.....eller...jag är sopåkare.....eller ännu värre....jag jobbar med mongon....HAHAHA!!!
Nu ska vi ju alla vara stolta över det vi arbetar med o inte skämmas. Men tänk om vi kunde göra om alla yrkestitlar till nåt som slutar på LOG. Ni vet ORNITOLOG, KRIMONOLOG, TEKNOLOG....ja...ni fattar va? Alla yrken skulle låta "viktiga" o man skulle alltid bli bemött med respekt.... typ.

Scen 1

- Kul...vad jobbar du med då?
- Jo jag är kassolog på iCA här nere.
- Oj! Det måste va jätteintressant. Lång utbildning va?
- Mm....



Scen 2

- Det var längesen. Vad har du haft för dig?
- Lite av varje. Har pluggat...läste till torkostjärtolog....
- Ja ja........?! Kul...!


Scen 3

- Jorå...det rullar på vettu. Jobbar som sittolog i repan på krim.
- Mm...sitter mest va? Jobbit asså..
.


HAHAHA!!! Ja jäklar vad kul det skulle va att prata om sitt yrke. Ingen fattar nåt o vågar heller inte fråga....för det i sin tur kan ju oxå va lite pinsamt. Ju mer krångel i talet desto bättre...äh....

//puman

RSS 2.0