Eftertanke(ar)

Får jag be att göra en sammanfattning av året 2008....nä, det är inte riktigt slut än men det händer väl inget sådär jätthäftigt på några veckor. Förutom lucia o jul.....o tomten. " Snön ligger vit på taken. Stjärnor klistra o limma...." HAHAHHAHA!!!!!!  Nä...riktigt så går den ju inte....Vilken? Amen hallå..!! Viktor Rydberg´s "Tomten"......jössös!! Skärpning nu va...så här innan jul...hm...typ 2 månader kvar.

Ja ja...åter till året som varit.

Jag vill nog säga: "Upp som en sol o ner som en pannkaka" Fast kan vi ta det baklänges? Asså.....först plattfall rakt ner i skiten bara.....o sen en väldigt lååååångsam soluppgång. Typ så nånting...

Det började på nyårsafton med ett studisbesök på akuten. Ja, jag ville ju se hur deras syrgas-masker funkade. Blev lite besviken. Fick bara en slang uppkörd i snoken. Men...ja ...helt OK.
Tänkte sen att det är lika bra att fortsätta göra lite besök hos olika vårdcentraler för att se hur dom behandlar människor med feber, andningsproblem o andra mongo-bakterier. Måste säga att jag är rätt nöjd. Inhalator, lite antibiotika o "DU- MÅSTE- STANNA- HEMMA" hot funkar bra.

Jaha...sen i väntan på operationtid till knät ni vet, så åkte jag till Indien ett par veckor. Vilket bara var bra för...tja...lite allt möjligt.
Hemkommen från Ding-Ding-landet så var det bara att kavla upp brallorna o låta Dr Dängrot återigen snitta lite o återställa diverse korsband med andra senor o gummisnoddar. Ja...sen vet nu ju...3 månader sjukskriven. Tack o lov hade jag ju goda vänner under den tiden som uppmuntrade mig med snask o annat myrgodis....HAHAHAH!!!

Fick rycket efter ett tag o tänkte att Danmark kan ju va fränt. Mm...ett tag var det helt ok, men nä....inte i längden.
Åkte tillbaka till Sverige för att känna efter o åka båt med några hm...kompisar. Den resan var allt annat än trevlig o lugn...om man säger.

Kärleken  började oxå göra sig påmind när jag var hemma. Någon som har funnits i mitt hjärta lyckades träffa mig med sina pilar...igen. Det blev dagar av ovisshet, tårar o hallontårta;)
Belsut togs o jag var redo att åka tillbaka med ett berg i mitt bröst o en enda fråga i mitt huvud: VARFÖR?
Jag behövde inte åka så långt för att få svar o höra ord som jag längtat efter att få höra. Grattis!! Du har vunnit 1 miljon!!!  Nä...men nästan. Det var bättre en högsta vinsten.

Rädd för att såra, rädd för att bli sårad packade jag ihop mitt inte än påbörjade liv nere i Köpenhamn...o åkte HEM.

Tillbaks på ruta ett....jobblös, nästan hemlös;)....tandlös o ett löst hängande förhållande. Hur skulle det gå? Följ fortsättningen nästa vecka i P4´s reality-flum. Ärlit!!!
Men det rullade på o jag fick lite timmar här o där.....fick rätsida på mitt liv, likaså på stickningen som jag...faan...inte är klar med ännu...hehehe!!!
Kom på vad jag ville o vad jag har velat. Kärleken var besvarad o jag hann med att svara i telefonen på samtal från Stockholm.
Sakta, sakta började solen kika över kanten. Vågar jag tro? Inte "Livets ord" o sånt där trams....utan på att solen verkligen var på väg upp? Jodå!!!

Solen är uppe o den värmer långt in i mitt hjärta. Saker har löst sig o livet fortsätter. Jag vågar stanna upp o känna efter...vågar reflektera o återkoppla...hm...det där känner jag igen..HEHEHE!!!

Så...bara för att ni slår i som en tallrik kräm så betyder det inte att all mjölk är spilld...eller hur det nu var.

Ja herregud vad fint det blev. Förstår om inte ett enda öga är torrt på er nu....helt ok asså.

Hörs då...........

//puman

Idag då..?

Nu har det gått ett tag o hjärnan har nog kommit hem från spat. Men fantasin vet i flän.

Vi kan väl börja med att göra en vanlig kontroll...

Ämne: Har inget
Tanke om nå´t: Nä..inte där heller
En liten fundering: Nja..en minimal kanske
Flumgrad: 0
Ironi: Låg

Ni ser. Det här kan ju bara sluta i fullständigt kaos.  Äh..det kommer inte att sluta...har ju inte äns börjat. BOOORING!!
Min blogg heter ju "en pumas tankar"... ja precis...det är den ni är inne på nu ja. Hm....kanske ska skriva exakt vad jag tänker då. Vänta...mörkt ute...träna snart.......................NÄÄ!! Det håller inte.
Blev apatisk....stirrar rakt in i datorn.....måste sluta....have to go......must kill the queen...must kill the queen......


//puman

Fantasin har tagit semester

Tråkigt men sant....fantasin börjar sina. Är inte lika motiverad längre till att blogga. Suck! Varför tänker ni...? Ja, inte f-n vet jag. Det blir väl så ibland. Hjärnana måste fokuser o lägga energi på annat. Den har tagit fantasin under armen o åkt på SPA eller nå´t.

Det skulle va gött för övrigt. Åka på SPA!!! Springa omkring i pigga små morgonrockar med gurkor hängandes i haserna...eller skulle man ha dom på ögonen? Ja...whatever....
Bara få bli omhändertagen....skrubbad, filad, hyvlad, plockad o gud vet vad. Fast jag undrar ifall jag skulle ha ro till det? Jo det skulle jag nog. Får ge sig f-n på att koppla bort det som inte är där o då....eller här o nu...om jag redan är där då när jag tänker så....äh...typ.

Tycker  vi skulle införa att alla människor får SPA så här års genom sitt jobb eller hm...arbetsförmedlingen...socialen...eller varför inte CSN. Tror att en hel del väggar skulle få va hela o att köerna till sjukvård/apotek skulle minska. Men nä....det går ju inte. Förstå vad det skulle kosta......tänk all jäkla jul-belysning som ska smackas upp överallt....det skulle vi ju inte ha råd med då. Nä...vi fortsätter lägga pengar på onödigt skit o helt värdelösa behov som vi själva har skapat.........så får vi se hur länge människan orkar.

//puman

6-mån kontroll

Ja...asså det har gått 6 månader sen jag opererades. O ja....trivs rätt bra med DD-kupa.....HAHA!!! Mm...ni skulle må då va?

Nä....KNÄT förståss! Var först hos ortopeden i torsda´s. Hos Dr Ove......som ringde o sökte mig på just ORTOPEDMOTTAGNINGEN. Där hade jag gått in....för det stod ju på kallelsen....eller? Ja,ja....det var iallafall "Doktorn kan komma" på tv.n därinne, så nån nöd gick det ju inte på mig direkt.

- Ursäkta...hallå!! Är det du som är ...äh....blädder, blädder.....ja...hon med knät?
- Aaa....
- Ja....Ove ringde o sökte dig. Han väntar på dig inne på SJUKGYMNASTIKEN.
- Aaa....kan du vänta lite bara.....måste se vad som händer här....Dr Standish ska operera.......Va? Jaha....gör han. Mm....men det stod ju faktiskt ORTOPEDMOTTAGNINGEN på kallelsen jag fick hem.
- Nä det tror jag inte att det gjorde....jag menar...det brukar det aldrig göra. Eller? Skit samma.....han kan ta emot dig nu.
- Suck! Ja...du är väl bara anställd här o kan ingenting som vanligt. Usch! Vanliga människa......!

Väl inne på Rehab/sjukgymnastik

- Hallå! Ove?! Nähä...var fan är han nu då? Jaha....fikarast. Nämen titta ....där kommer han, med smulor i hela nyllet. Asså....kan man inte försöka dölja det lite iallefall?
- Mm...hej! Vill du ha en kaka?
- Va!?
- Nä...kanske inte. Hm.....slå dig ner här på britsen så ska jag mäta lite glapp o böj o streck.......
- Du...psst! Du har bullpapper under skon.......
- Va?! Jasså...jaha.....hm....hehe, så det kan gå ja. Asså...pappret går ju inte utan jag menar....ojdå, så situationen gick...eller hur det var, vart.
- Ove.....? Ska jag komma tillbaka imorgon? Nä....tänkte väl det.
- Ser bra ut.....................................................fattas lite som vanligt på böjningen, men det kan säkert Dr Eriksson fixa till imorgon.
ORKA!!!!


Dagen därpå hos Dr Eriksson

- Ja...var det ridsport du höll på med?
- Amen för HELVETE!! Nä!!! COMBAT!!!!!
- Mm.....??????????
- Jaha....?
- Ska du dölja benen eller får man se?
- Ja, det är som vanligt. Pang på bara!!!
- Känna, lirka, BÖJAAAAAJ!!! Tycker du har hunnit träna upp det riktigt bra. Härligt. Fortsätt så.
- Hör av oss om ett halvår igen......o du ....ta det lugnt där ute på ridbanan. HEJ!
- ----------------------------mmm.


Jaja........Nu har jag varit o kollat o det känns bra. Ska kontakta dom om jag vill göra ett styrketest framöver. Det kan ju va bra kanske....






//puman
 

RÖR INGET!







//puman

Vokal B

Nja....den gick ni inte på va? B vet ju alla att det är en .......just det! Alla på en gång: KONSONANT. Bra!
Tycker det här för övrigt börjar bli lite tråkigt.....men vi kör väl O idag.

På sjukhuset:

-Hoj! Sko jog foljo don gola lonjon for ott kommo toll son och horsol?
( Människa tror väl jag ska sona nåt troll från dess brott för att ha golat om nån sko....)

I simhallen:

-Kom ogon no!!!! Fogos........hoppo, hoppo, hoppo!


Mm...kan ju lätt bli missförstånd när man blandar ihop våra små vaklörer...eller volaker....Herreguuuud! VOKALER!!
Undrar föresten från vilket land man kommer om man kallas volack?? Jaja....det var bara en tanke...


//puman

RSS 2.0